dinsdag 28 februari 2017

Moraine grind

Bestel eenvoudig op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Om deze reden wordt dit grind veel gebruikt op erven bij oude boerderijen, het geeft een nostalgische uitstaling. Slechts € bezorgkosten!


Zeker met grindplaten onder het grind creëert u een prachtige, authentieke en zeer onderhoudsarm(e) erf of oprit. Het betreft hier een natuurproduct waarbij afwijkingen in kleur en structuur mogelijk zijn.

De kleur van de grind komt erg overeen met de kleur van Maaskeien, die ook veel gebruikt wordt voor boerderij erven. De grindsoort heeft bonte kleuren bestaande uit grijs, beige en wit. Door deze primaire kleurmengeling onstaat er warmte in uw tuin of erf. Scherpe prijzen en een snelle levering!


Morane siergrind wordt ook wel Alpengrind en Limburgs wit grind genoemd. Tevens is moraine in verschillende gradaties te verkrijgen, van fijn tot grof. Deze granieten keien zijn bij ons in de showtuin te bezichtigen.


Koop uw gebakken klinkers en bestratingsmateriaal eenvoudig online bij De Stenen Man.

De prijzen van het grind zijn inclusief BTW. Morane grind is snel leverbaar in midibag, bigbag alsook losgestort. Deze ronde vorm is natuurlijk ontstaan door schuring en meevoering. Door de ronde vorm wordt deze grind zowel als siergrind toegepast als ook als dakgrind op daken en dakterrassen.


Vraag offerte aan voor jouw. Gratis bezorgd bij bestelling van of méér bags. Naast een stijlvolle invulling bent u natuurlijk op zoek naar een zo goedkoop mogelijke realisatie van uw project met behoud van kwaliteit. Dit grind is erg populair, mededankzij de gunstige prijs. Bij lage belasting op het grind kunt u anti-worteldoek tegen onkruid gebruiken.


Gebruik met hoge belasting, (looppa oprit, etc.) kunt u Nidagravelplaten verwerken onder het grind voor extra stabiliteit. Uitermate geschikt voor loop - en sierpaden. Moräne grind (of bovenrijngrind) is een bonte grind afkomstig van de Duitse Rijn. De ronde steentjes zorgen ervoor dat deze geschikt zijn om zelfs met blote voeten de paden te betreden. Geschikt voor siertuin en oprit.


Niet toegestaan Uw vraag is met succes verzonden! Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies. Altijd mooie aanbiedingen en restpartijen.

U bent zich aan het oriénteren op een nieuwe tuin of op een “tuinmetamorfose”? Uw siersplit, borders, voortuinen met grind en steenkorven kunt u eenvoudig zelf aanleggen. Moraine keien worden geleverd in een minigaas 0. De kleur van de split komt erg overeen met de kleur van Maaskeien, die ook erg veel gebruikt wordt voor boerderij erven.


De splitsoort is de hoekige variant van de moraine grind , die wij tevens ook voor u hebben. De split soort heeft bonte kleuren bestaande uit grijs, beige en wit. Zan grind , split en schelpen. Siergrind is een mooi product om uw tuin mee af te werken of om looppaden te creëren door uw tuin.


Hegosteen biedt u een groot assortiment van uitsluitend topkwaliteit siergrind en dit is in alle soorten, kleuren en maten leverbaar. Het is goed om rekening te houden met kleurverschil tussen het product en de foto. Gemengde groote, vooral tot mm. Het lag bij ons op het dak en gaat weg omdat het is vervangen met sedum. Grind is een erosieproduct, ontstaan uit vast gesteente en wordt meestal door rivieren getransporteerd en afgezet.


Grind kan ook op rotskusten ontstaan door de werking van de branding. Grind komt meestal voor in een mengsel met zand. Men kan dan spreken van een grindig zand of een zandig grind.


Elke grindsoort heeft zijn eigen soortelijk gewicht. Hier vindt U een overzicht van de soortelijk gewichten van alle soorten grind en split.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts