vrijdag 17 februari 2017

Vogels wegjagen

Geef een Dagje Uit cadeau! Vandaag bestellen morgen in huis! Vogels verjagen: wat te doen tegen vogels ? Wat te doen tegen vogels ? Er is veel op de markt voor een effectieve aanpak tegen vogels.


Goede manieren voor de afschrik van vogels zijn elektronische vogelverjagers.

De Birdlazzzer is een bijzonder apparaat. Het jaagt vogels uit magazijnen, fabrieken, opslagplaatsen, belforten, industriële gebouwen, schuren etc. Dit product geeft een constant bewegende groene laserstraal.


Wij bieden diverse methoden aan van verjagers tot imitatie vogels. Vogel verjagers werken met echt geluid en soms ook met flitslichten en water die de vogel direct verjaagt bij detectie. Na verloop van tijd zullen vogels de plaats gaan vermijden. Verwen de vogels met zaden en bessen, zo blijft het een drukte van belang in je tuin!


Naast de schade die vogels veroorzaken zijn er een aantal andere problemen die vogels veroorzaken, waardoor u snel maatregelen moet nemen bij overlast van duiven en andere vogels. Duiven en meeuwen op uw terrein kunnen: Een gevaar zijn voor de gezondhei door het verspreiden van ziekten zoals Ornithose, E.

Overlast van vogels is niet alleen zeer storen maar kan u ook veel tijd en geld kosten. Door het inzetten van de juiste producten lost u dit op. Met meer dan jaar praktijkervaring met vogeloverlast helpen wij u graag om snel en gemakkelijk de juiste keuze te maken. Deze apparaten maken gebruik van het overlevingsinstinct van de vogels. Er zijn vogelverschrikkers met geluid welke vogels verjagen door het afspelen van opgenomen angstkreten en geluiden van vijandige vogels.


Maar er zijn ook vogelverschrikkers die werken met ultrasoon geluid. In beide gevallen blijven de ongewenste vogels op afstand. Deze krachtige laserpen kan verre afstanden bereiken, en dankzij het gebruik van de kleur groen is de laserpen tien keer krachtiger in vergelijking met rode laserpennen. Het bereik kan oplopen tot wel kilometer!


De zoom (adjustable focus) is in te stellen, waardoor je bijvoorbeeld een bredere straal kunt mikken op de vogels die je wilt wegjagen. De vogels schrikken heel even van het gelui maar zullen snel weer terugkomen naar het balkon als zij dat willen. Bij last van duiven op het balkon is het raadzaam om de gemeente te informeren. Zij kunnen een duivenbroedplaats in de buurt aanleggen waar de vogels graag verblijven. De vogels zien de laser als natuurlijke vijand en zullen maken dat ze wegkomen.


Wanneer dit met regelmaat wordt toegepast zullen de vogels niet meer terugkeren. Zorgen dat vogels niet kunnen nestelen. Door middel van duivenpinnen en vogelnetten kan het voor vogels onmogelijk worden gemaakt om hun nest te bouwen op daken en gevels.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Hoe groot of hoe klein jouw tuin ook is, van elk stukje groen kan je een vogelparadijs maken. De natuurlijke habitat van vogels wordt door verstedelijking steeds kleiner en meer versnipperd. Het is een veilige en stille manier voor het weren van vogels waarbij de vogel niet gewend raakt aan de laserstraal. Bij herhaald gebruik van de laser zullen de vogels het gebied als onveilig beschouwen en er niet meer terugkeren. Verschillende soorten vogels hebben verschillende soorten vijanden, met een Bird Gard Pro haalt u een professionele vogelverjager in huis!


Zelf kan ik uren naar de vogels staren die in onze tuin foerageren. De winter is het uitgelezen moment om dit te doen. Dan bezoeken ze volop de voedertafel en zijn ze veel minder schuw dan in andere seizoenen. Allemaal goed bedoelde adviezen maar vergeet het maar.


Als je maal hetzelfde verjaagmiddel achter elkaar gebruikt trapt een vogel daar niet meer in. De meeste kunnen ingesteld worden op verschillende soort geluiden om gewenning tegen te gaan. Houdt er wel rekening mee dat deze verjagers harde geluiden kunnen produceren als het volume hoog wordt gezet. Voorkom overlast door koerende duiven. De stadsduif, ook wel vliegende rat genoem stamt af van af van een mengeling van diverse duivenrassen.


Er is nog een manier om duiven te verjagen. Duiven en andere vogels staan er om bekend dat ze een hekel hebben aan sterke kruiden en pittige specerijen. Strooi dus cayennepeper, knoflook, peper of kaneel op je balkon als je wilt dat de duiven weggaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts