woensdag 22 februari 2017

Duivenlokkers

Wij hebben een ruim assortiment aan duivenlokkers ! Zo leveren wij de enforcer duivenlokkers , geflockte lokduiven en Sillosocks. Kom je er niet helemaal uit welke duivenlokker je het beste kunt gebruiken? Of wil je tips over het bestrijden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!


Zo zorgen wij samen voor een optimaal.

Duivenlokkers flock Deze duivenlokkers zijn voorzien van een speciale zachte coating die qua kleur en matheid overeenkomt met die van de houdduif zelf. Deze speciale zachte coating (flock) heeft als grote voordeel dat de lokduiven niet gaan glimmen in de zon of als ze vochtig zijn, wat bij normale plastic lokkers wel het geval is. Duivenlokkers : Schiet alleen maar op de houtduiven, indien ze boven de lokkers zijn, dan kun je ook opstaan en vooral goed kijken en rustig schieten daar je op deze afstand met bismut, zink of staalhagel, vaak ook direct dodelijk is. Vliegende lokduif met beweegbare vleugels.


Deze zeer natuurgetrouwe vliegende lokduif heeft een grote aantrekkingskracht op duiven en is een onmisbare. Bij Lokvogel vindt u een groot assortiment aan lokvogels en andere jacht artikelen. De enforcer vliegende duivenlokkers brengen beweging in uw lokstal. De lokkers worden geleverd in een set van stuks.


Voordeel van de enforcer duivenlokkers is dat ze met verschillende soorten polyethyleen zijn behandeld waardoor ze super slijt.

Nieuwe lokduiven en kraaien molen. Door de beweging van de lokkers heeft dit een grote aantrekkingskracht op andere duiven en kraaien. Koop je Lokvogel en vogelfluiten online bij Decathlon. Koop je Kraaien en Duivenlokkers online bij Decathlon. De meeste duiven worden echter in de nazomer geschoten.


Het gebruik van elektronische en mechanisch aangedreven lokmiddelen is in principe verboden bij jacht, beheer en schadebestrijding. Een uitzondering hierop vormen. Waidmann bestaat uit Frans en.


Er is geen andere duivenlokker die kan tippen aan het realisme en het perfect gedetaileerde verenkleed van de Enforcer. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van duivenbestrijding. Bekijk het filmpje maar eens waarin de houtduiven zonder enige argwaan of aarzeling tussen de stal met Enforcer duivenlokkers gaan zitten! Deze sok is gemakkelijk over een bestaande volle lokker te trekken wat de lokker een levensecht en 3D.


Drie maanden nadat hij op TV West is geweest, is de 15-jarige Haagse duivenhouder Lloyd Schuilenburg alsnog een grote hit geworden op internet. OMNIHUNT JACHTREIZEN DUIVENJACHT ENGELAND Jagen op houtduiven in Engeland Goed georganiseerde duivenjacht in fraai landschap in zuidoost Engeland. Er zijn geen andere duivenlokkers die zo realistisch zijn dat ze haast echt lijken. Dit komt mede door het gedetailleerde verenkleed van de enforcer. De Enforcer duiven zijn speciaal gemaakt van de beste soorten kunststof en verf.


FUD is klaar fud fuds decoy decoys nra fud lokduif lokvogel lok duif duiven houtduif hout houtduiven doffer doffers postduif postduiven post lokstal duivelokker duivenlokker duivenlokkers lokken jagen.

Dan is een duivenlokker de ideale manier om ze dichterbij te krijgen om ze vervolgens te kunnen bestrijden. Binnen deze categorie vind je duivenlokkers van. Waterafstotende lichtgewicht draagzak van duurzaam materiaal (ribstop), ideaal voor het meenemen van lokkers, camouflagenetten etc. Specificaties:grote inhoud 150.


Te koop,gevlokte kraaienlokker,fud kraaienlokkers,en fud duivenlokkers , met duiven caroucelle,tevens camoeflage tentje. Zo goed als nieuw Ophalen. Jagen op de houtduif vraagt om een oplettende, behendige en schotvaste jager. Niet alleen zijn ze reuze slim en hebben ze een uitstekend gezichtsvermogen, ook vliegen.


Dankzij zijn holle onderkant is de geflockte duivenlokker makkelijk stapelbaar, hetgeen een enorm ruimtevoordeel geeft als u meerdere duivenlokkers gebruikt. De geflockte en stapelbare duivenlokker wordt geleverd met een grondpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts