maandag 13 februari 2017

Easy up partytent aanbieding

Snel en heel eenvoudig opgebouwd. Ideaal voor Evenementen en Feesten! Bekijk nu onze collectie online. Grootste aanbo 1 waterdicht! Partytent kopen vanaf 295. Easy up partytenten op beslist. Op voorraad en snel bezorgd.


Deze uitvouwbare tent is gemakkelijk in zijn gebruik door het zogenaamde harmonicasysteem. Bestel online bij FysioSupplies. Altijd de beste prijs Alleen betrouwbare winkels Elke dag nieuwe aanbiedingen.


Wij bieden deze bijvoorbeeld aan met verschillende kwaliteiten doek: Polyester, Polyester met PVC coating of dik PVC vrachtwagenzeil. Op het frame word standaard jaar garantie gegeven, elk frame onderdeel is eventueel later nog bestelbaar. Dan is een basic partytent iets voor jou!


Easy up partytent aanbieding

Deze partytent is geschikt voor iedere gelegenhei ook zodat geen bui de pret kan bederven. Voeg een statafel en een heater toe om je feest compleet te maken! Kies uw gewenste partytent maat uit het menu aan de linker kant van deze pagina.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Aanbiedingen Naar overzicht. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Ook extra hoge partytenten. Veel afmetingen en modellen partytenten. Zowel budget als luxe uitvoeringen. Een partytent mag niet ontbreken bij een buitenfeestje, creëer extra feestruimte met een partytent in de tuin of op het terras. Wil jij ook nog eens extra snel klaar zijn met het opbouwen en afbreken van jouw partytent , kies dan voor een easy up partytent , deze klap je eenvoudig uit en staat binnen slechts enkele minuten.


Zwart de aanbieding is incl. Alle zijwanden, zodat u de tent helemaal dicht kunt. Nieuw Ophalen of Verzenden. Voordelen easy up partytent. Er bestaan verschillende soorten partytenten.


Easy up partytent aanbieding

Bij BuitenKado verkopen we voornamelijk easy up tenten, ook wel bekend onder de naam vouwtent. Het voordeel van een easy up ten opzichte van een reguliere partytent is de eenvoud van het opzetten. Profiteer van scherpe markt prijzen en wekelijkse aanbiedingen op onze tenten, ezup, tear ai foldx, en vele andere merken.


Een partytent met zijwanden houd je gasten warm en droog, helemaal als je er een terrasverwarmer bij plaatst. Je breidt je feesttent heel eenvoudig uit met een losse zijwand voor de partytent. Door de losse zijwand voor de partytent te gebruiken, heb je de mogelijkheid om deze te verwijderen wanneer het weer warmer wordt. Met deze aanbieding profiteer je van hoge kortingen i. Hiermee bespaar je meer dan €40- op de aanschaf van een professionele partytent voorzien van jouw reclame!


Een dikwandig aluminium harmonica buizenframe met aluminium verbindingen. Dit type tentdoek is dan ook ideaal voor evenementen. Daarnaast wordt PVC ook toegepast in beschermende kleding, zoals chemische pakken en regenkleding. Alle individuele delen van de easy up partytent zijn thermisch gelast.


Het gewicht van het pvc tentdoek ligt op 520. Of wil je je spullen beschermen tegen neerslag? Onze actie partytent van 3xmeter is met zijn waterdichte dak en easy up frame in al deze gevallen een solide keuze. Voor elke partytent met zijwanden geldt dat de zijwand van de partytent niet nodig is om deze op te zetten. Is het weer wel goe dan zet je je partytent op zonder zijwanden.


Easy up partytent aanbieding

Met een partytent kun je alle kanten op. Het is een garantie dat een lang gepland feest altijd doorgang kan vinden. Dit betekent dat je hem zo opzet, maar ook weer snel kan opbergen. Een easy up tent kun je erg makkelijk opvouwen. Een andere benaming voor de easy up tent is de opvouwbare partytent.


De opvouwbare partytent is ook erg handig tijdens het kamperen. Naast het opzetten van je tent, hoef je de partytent ook niet meer helemaal op te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts