donderdag 2 februari 2017

Schutting van beton

Schutting van beton

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Schuttingen van alle merken op beslist. Van rustiek klassiek tot modern. Dankzij ons grote assortiment aan betonnen schuttingen met verschillende motieven, vindt u altijd de perfecte schutting voor uw tuin.


Voor een duurzame schutting met een ruwe, stoere uitstraling kiest u bijvoorbeeld onze betonschutting met rotsmotief of de betonschutting graniet. Door de diversiteit aan beton schutting panelen zoals houtmotief, steenmotief of modern, is er voor iedere tuin wens een uitweg. Eén van de meest populaire en stevige soorten schuttingen zijn de hout betonschuttingen. De combinatie van een hardhouten schutting en beton zorgt voor een stevig en duurzame tuinafscheiding welke jaren meegaat.


De beton - beton schutting is volledig samengesteld uit betonnen materialen waarvan u naar eigen wens kunt kiezen uit betonmotieven en kleuren (antraciet, wit, crème). Naast de standaard beton - beton schutting is ook de Mediterraans schutting verkrijgbaar. Deze wordt geleverd in de kleuren wit, terracotta en crème.


Door de betonnen onderkant zijn de schuttingen bestand tegen zware weersomstandigheden en vormen ze een obstakel voor indringers. Ook zijn ze erg duurzaade betonnen onderkant voorkomt rotten en kromtrekken. Bovengenoemde prijzen gelden voor schuttingen met een standaardhoogte van 1cm. De precieze prijs van een schutting in beton zal onder meer bepaald worden door de gewenste afwerking, het totaalaantal meters en de aanbieder.


Het is dan ook aangeraden om offertes aan te vragen bij verschillende plaatsers van tuinschuttingen. Bij een hout beton schutting combinatie kunt u kiezen uit verschillende soorten betonelementen. De hout betonschutting met rotsmotief is erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een ‘gewone’ betonnen onderplaat. Het verschil zit in de afwerking van het beton en hoe groot het aandeel van het betonelement in uw beton hout schutting mag zijn.


Schutting van beton

Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. Hout beton schutting van tuinafscheiding. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Wilt u uw schuting in de tuin maken van betonpalen? Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.


Dé webshop voor topmerken. Het is onze exclusieve nieuwe collectie kleding en accessoires. Ontdek onze iconische schoenen, kleding en meer online. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Schutting van beton

Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Vans schoenen bestellen bij OTTO. Profiteer van onze scherpe hout beton schutting aanbiedingen en vraag een offerte aan voor de prijs van een complete hout beton schutting ! Wij leveren een complete hout beton schutting tegen een scherpe prijs. Bij een schutting van betonpalen en een houten tuinscherm kan een mooie onderplaat van beton niet ontbreken.


Deze zijn eenvoudig te plaatsen tussen houten of betonpalen. Betonnen onderplaat schutting. Ook fijn: u kunt zelf de doorkijk van uw hardhouten schutting , douglas schutting , grenen of composiet schutting bepalen! Prijs van de schutting is afhankelijk van het motief, de afwerking en de vorm van uw tuin. Prijzen van een hout beton schutting v. Wij hebben onder andere beton schuttingen met rotsmotief en vlechtmotief.


Schutting van beton

Wilt u meer te weten komen over de plaatsing van een schutting of de kosten? Ook poorten zijn bij ons verkrijgbaar die worden meestal gecombineerd met een van onze schutting. De combinatie van de twee materiaalsoorten met de overheersing van hout zorgen voor de trendy look waar ook je buren blij van worden. De nieuwe schutting plaatsen wij vakkundig en snel.


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts