woensdag 15 februari 2017

Afzwemmen c

Laat je inspireren door onze C A collectie. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het Zwem-ABC is gericht op kinderen vanaf jaar.


Dagelijks uur zwemles en aan het eind van de week afzwemmen ! Het C -diploma in een schoolvakantie In sommige schoolvakanties organiseren wij snelcursussen voor het C -diploma.

Het tijdstip is afhankelijk van het diploma waarvoor jouw kind moet afzwemmen. De exacte tijd waarop u moet afzwemmen staat op het afzwembriefje. U dient dit afzwembriefje weer in te leveren bij de receptie. Kan er ivm geloofsovertuiging niet op zondag afgezwommen worden, kan er in overleg een andere dag gekozen worden.


Iedereen is welkom bij het afzwemmen dus niet alleen de papa's en mama's maar ook alle andere familieleden of vrienden. Het afzwemmen bij RA is een feestje. Nieuwe kledingeisen voor diploma A, B en C.

De kinderen staan volledig in het middelpunt en tijdens het afzwemmen doen wij er alles aan om het de kinderen zoveel mogelijk naar de zin te maken. De kledingeisen zijn veranderd. Aan de hand van de afzwembriefjes worden de diploma's gemaakt voor de kinderen die mogen afzwemmen ! Om de zwemveiligheid van kinderen te vergroten, willen we kinderen (landelijk) leren zwemmen in kleding die ze doorgaans ook dragen als ze buiten spelen of naar school gaan. Inmiddels zitten ze allebei op een andere sport.


Een gemiddeld gegeven is dat leerlingen er circa anderhalf jaar (klokuren) over doen om het A-diploma te behalen. Dat wil zeggen dat er leerlingen zijn die het binnen of na één jaar al behalen. Andere leerlingen zijn er ruim twee jaar of meer mee bezig. Dus voor C en volgende diploma's krijgen ze dan ook geen cadeautje meer, want dat doen ze voor hun eigen lol. Zoon gaat na de zomer beginnen met zwemles.


Voor diploma B duurt dit gemiddeld maanden, voor diploma C gemiddeld maanden. Eerst passen, achteraf betalen! Als het proefzwemmen goed gaat, mag uw kind echt afzwemmen.


Hiervoor ontvangt uw kind wederom een formulier van de badmeester(juf), waarop alle persoonsgegevens ingevuld mogen worden. Om deze situatie zo goed mogelijk na te bootsen en te toetsen, is zwemmen in kleding een verplicht onderdeel van het afzwemmen. De week daarna mag uw kind afzwemmen.

Bij het afzwemmen voor het A, B en C diploma komt de kleding respectievelijk over met zomer-, lente- en herfstkleding. Er wordt elke week afgezwommen. We zijn ook trots op het team wat het ABC leszwemmen verzorgt en al deze kinderen goed hebben begeleid. Het team maakt sinds deze zomer ook onderdeel uit van ZVL.


Bekijk de agenda van Sportbedrijf Kaag en Braassem, met onder meer: afzwemmen , proefzwemmen, kijkdagen, buitenschoolse activiteiten en evenementen. Bij het A- en B-diploma wordt afgezwommen in een lange broek, een shirt met lange mouwen en waterschoenen. Bij het C -diploma in een shirt met lange mouwen, een lange broek, een jas en waterschoenen.


Een kind dat zwemdiploma C heeft gehaal heeft een paspoort voor een leven lang zwem- en watersportplezier. Je ontvangt dan een brief van ons met meer informatie en de spelregels van het afzwemmen. Start je direct na het B-diploma met de lessen voor het C -diploma? Kledingeisen voor het afzwemmen. Welke dat zijn lees je hieronder waarbij we een aantal voorbeelden voor je tonen om een idee te krijgen.


Dat zijn sowieso ook andere lestijden dus ik weet niet of we dat kunnen inplannen. Ze mag zelf bepalen of ze door wil voor C , maar vooralsnog heeft ze daar geen zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts