zondag 5 februari 2017

Tuin en kunstgras

Kom naar één van onze winkels voor meer info! Kies een nieuwe vloer vanuit huis. Met onze gratis vloerstalenservice! Volop vloer ideeën en kleuropties. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Van tuinhout tot sierbestrating! Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor kunstgras in hun tuin of op het balkon. Meer informatie omtrent de voordelen van kunstgras vindt u onder waarom kunstgras. Omdat kunstgras steeds natuurlijker oogt en uitermate onderhoudsvriendelijk is, wordt het op meer en meer plaatsten aangelegd.


Kunstgras kopen bij Tuin en Kunstgras. Naast kunstgras sportvelden zien we steeds vaker kunstgras in tuinen , speeltuinen, dakterassen, balkons en bedrijfsruimtes. Kortovrijwel alles is mogelijk!

Onze specialisten beschikken over veel ervaring en weten van elke tuin een succesnummer te maken. Er is dus geen sprake van een derde partij. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kunstgras ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Waar kunstgras in het begin stug en hard was komt kunstgras nu op basis van hoe het voelt al een stuk dichter in de buurt van normaal gras, ook zijn er inmiddels een hoop verschillende mogelijkheden in hoe het kunstgras moet voelen, wat van lang en zacht tot hard en kort varieert. Op plekken in de tuin waar gras normaal gesproken moeizaam of niet groeit, bijvoorbeeld in de schaduw, kunt u laten “begroeien” met kunstgras.


Wilt u een kwalitatief goed kunstgras kopen voor in uw tuin ? Bekijk dan onze types hieronder en vraag een sample aan om dit zelf te ervaren. U hoeft nooit meer te kijken naar gras dat te lang is en toe is aan een maaibeurt. Molshopen behoren tot de verleden tijd. Ook verkleuring door droogte ontstaat niet meer met de combinatie kunstgras tuin. Minimaal onderhoud en toch het gehele jaar een groene tuin ? Dat wordt mogelijk door het aanleggen van kunstgras in je tuin ! Dankzij de nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras.


Wilt u kunstgras laten leggen en bent u benieuwd naar de prijs? De onderstaande opties geven direct inzichtelijk wat de mogelijke kosten van kunstgras zijn. Al ons kunstgras is UV-bestendig en verkrijgbaar in verschillende dichtheden.

Van de Lockant is de kunstgras specialist en maakt van je tuin , balkon of terras een fijne plek om te leven. Een grasmat als een biljartlaken is natuurlijk wat iedereen wenst, maar dit vergt het nodige onderhoud. Wij zetten de voor- en nadelen van kunstgras op een rij. Dit ziet er vaak har zanderig en nep uit. Dankzij innovatie en nieuwe technieken zijn er voor tuin , balkon en dakterras diverse mooie soorten kunstgras beschikbaar, die een zeer echte uitstraling, een natuurlijke matheid en een realistische vezelrichting hebben.


Een kunstgras tuin is mooi, verzorgd en zorgt voor jarenlang plezier en genot. Met kunstgras heeft jouw tuin het hele jaar door een groene kleur. Dankzij kunstgras heb je het gehele jaar door een weelderige en aantrekkelijke groene tuin. De voordelen van een kunstgras tuin.


Nog niet helemaal overtuigd of kunstgras iets voor jouw tuin is? Dan doen de verschillende voordelen dat wel. In de zomer en winter, of zelfs als tijdens het najaar de bladeren van de bomen vallen.


Daarom bieden we hieronder uitgebreide leginstructies, compleet met video, stappenplan en checklist. We raden aan om eerst de video te kijken en de checklist door te lopen voordat je zelf kunstgras in de tuin gaat aanleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts