dinsdag 7 februari 2017

Mieren in de thee

Verwijder mieren eenvoudig en snel! Ontdek hoe je mieren snel en eenvoudig uit je huis of tuin kunt verwijderen. Bekijk het volledige assortiment en alle aanbiedingen nu online en profiteer!


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Een perfect cadeau voor de echte Theeliefhebbers.

Keuze uit verschillende smaken, merken en verpakkingen. Mieren in de thee Een presentatie over delier, georganiseerd voor en door medewerkers. Twee verpleegkundigen van het Hospice zijn kartrekker geweest in deze opzet van informatie over delier voor medewerkers van stg. Like de video als je hem leuk vond! Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er verschillende middelen om een grens te maken waar mieren niet overheen zullen gaan.


Mieren lopen bijvoorbeeld nooit over een koperdraad heen, ze hebben nl. Leg een koperdraad langs de drempel en ze zullen een andere route kiezen. De beste bescherming tegen mieren is preventie,.


Maak echter gebruik van deze middeltjes die we volop in de natuur kunnen terugvinden om mieren uit de provisiekast en de tuin te weren.

Verse munt of etherische muntolie zijn beide een interessant alternatief om je probleem met mieren vaarwel te zeggen. De heerlijke geur van munt, waar mensen vaak dol op zijn, is immers juist in staat mieren af te stoten. Die geur zorgt er ook voor dat ze je huis niet binnenkomen.


Een beetje een buitenbeentje is het bestrijden van mieren met thee. Hiervoor moet je muntthee gebruiken, mieren houden niet van de geur (of smaak?) van munt. Gewone thee helpt niet, tenzij je het kokend heet over de mieren heen gooit.


Maar dat is een ander verhaal. Mieren zijn kleine insecten die als zeer ongenode gasten kunnen worden gezien. Mieren kunnen goed preventief geweerd worden uit je huis en tuin. Kom naar één van onze vestigingen!


Onder een tegel in de tuin, onder een boomstam, waar je maar kijkt. Hoewel we heel vaak de nieren reinigen met thee kan dan ook door supplementen te gebruiken. Mensen die geen thee lusten kunnen daarmee dus ook de nieren ondersteunen en genieten van het reinigend effect van deze belangrijke kruiden. Deze kleine jeneverbessen zijn zeer goede kruiden voor de nieren.


Als kind vond ik het best grappig over deze kleine insecten te praten. Dat mieren samen met regenwormen en tal van andere dieren een belangrijke rol speelde in de tuin (biologische) had ik toen al begrepen. Ook kunnen mieren lastig zijn in grasperken of zelfs in huis.


Er bestaat weinig vervelenders dan ‘s ochtends je keuken binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee en er dan achter moeten komen dat er een stoet mieren of ander ongedierte door je huis marcheert. Hoewel het maar kleine beestjes zijn is het toch erg onhygiënisch en zitten ze binnen no-time overal.

De volgende ochtend zal je wakker worden mét dat lekkere kopje koffie of thee en ZONDER mieren ! Je gebruikt hierbij dus geen chemische bestrijdingsmiddelen, het is goedkoop en heel makkelijk te maken. Net zoals brem zijn (grote) zaden met een plofje wegschiet, worden ook de minuscule rooiboszaden door de plant weggeslingerd. De bijeenkomst vindt plaats in het Groene Wiel in Wageningen.


Het belooft een aantrekkelijke dag te worden, met maar liefst vijf lezingen en een korte excursie. Kruidvat Mierenpoeder is een poeder ter bestrijding van mieren voor gebruik in en rondom het huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts