dinsdag 7 februari 2017

Overkapping van hout

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Opzoek naar een mooie houten overkapping? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk!


Een houten overkapping compleet naar uw smaak gemaakt.

Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Goedkope overkapping van hoogwaardig materiaal.


Profiteer van onze voordeel en geniet nog langer van uw tuin. Standaard maten of maatwerk, alles is mogelijk! Verschillende modellen van de overkappingen uit lariks-douglas hout kunnen naast volledig blanke wanden ook met zwart gespoten wanden besteld worden.


U krijgt dan de stoere en gewaagde combinatie van natuurlijk blank hout en zwart, wat uw tuin meteen extra allure geeft.

Overkapping van lariks douglas hout. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Bovendien is lariks-douglas hout. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm. Zowel voor de grote als kleinere tuinbezitter dus.


Al onze overkappingen zijn van hout. Om het nog preciezer te zeggen: van Zweeds vurenhout. Betaal veilig en snel via iDEAL en profiteer van onze gratis bezorgdienst in Nederland en België.


Steeds meer mensen hebben een overkapping in hun tuin. Kies uit diverse soorten terrasoverkappingen, veranda’s, paviljoens, priëlen en kapschuren van hout voor uw tuin en terras. Deze overkapping is aan meerdere kanten open zodat u de overkapping kan gebruiken voor diverse doeleinden. De dakconstructie is voorzien van authentieke zwaluwstaart verbindingen. Een dichte deur houdt zo’n aan warmte binnen.


We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden. Daarnaast heeft u ook minder last van geluid en tocht. Zowel op het gebied van advies tot montage en de service na oplevering!


Ze hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten.

Lees onderstaand hoe u zelf een overkapping van lariks douglas hout kan maken. Lariks douglas hout heeft duurzaamheidsklasse 3-(levensduur 7-jaar) en wordt voor allerlei houtbouw projecten gebruikt. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vergelijk terrasoverkappingen! Te koop vanaf € 6via Beslist.


Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Het hout valt in duurzaamheidsklasse III. Maar waar komt dit hout eigenlijk vandaan?


Het bevat geen schadelijke stoffen omdat het niet geïmpregneerd hoeft te worden. Wie een sfeervolle overkapping wilt plaatsen in de tuin komt al snel uit bij een houten overkapping. Hout is een natuurlijk product en daardoor uitermate geschikt voor toepassing in de tuin. Een sfeervolle houten overkapping om lekker te ontspannen.


In het drukke dagelijks leven wilt u graag langer genieten van uw tuin onder een stijlvolle houten overkapping. U zit beschut tegen de warme zon in de zomer en uit de wind en regen in het voor en najaar. In ons assortiment vindt u verschillende maten en soorten. De kwaliteit van het hout is zeker hoogwaardig. Hoe gebruikt u de 3D-configurator van Woodpro?


Het gebruik van de 3D-configurator is heel eenvoudig. De houtstructuur zorgt voor de juiste sfeer of is naar wens te behandelen. Bij een tuinoverkapping van hout heeft u de keuze uit een plat dak, een zadeldak of een kapschuur. Naast los hout kopen kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen.


U neemt simpelweg contact met ons op en één van onze specialisten zal u van het juiste advies voorzien. Wij leveren in België en Nederland. Ook bestaan er mogelijkheden voor een montage van uw houten overkapping door ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts