donderdag 5 juli 2018

Ferm steekwagen

Steekwagens van FERM beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €44. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


FERM steekwagen prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze solide steekwagen is uitgerust met een steekplaat van 3x 1mm en heeft een draagvermogen van max. Daarnaast zorgen de kogelgelagerde wielen met luchtbanden voor optimale wendbaarheid en maakt het voetstuk de wagen eenvoudig te kantelen. De met hand bedienbare steekwagen is uitgerust met kogellagerwielen en banden, zodat de wagen zeer wendbaar is.


FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk uit Nederland. Door de jaar ervaring die FERM heeft opgedaan weet zij precies wat de wensen en behoeften van de klant zijn. U kunt dus ook wasmachines, grote verhuisdozen, koelkasten en andere grote voorwerpen vervoeren.


De steekplaat is 3x 1mm.

Het voetstuk zorgt ervoor dat de steekwagen eenvoudig te kantelen is. Ferm is zeer trots op deze kwaliteit en biedt daarom, als één van de weinige powertoolleveranciers jaar garantie op al zijn machines. Alle FERM gereedschap, van lasapparaat tot zaagtafel, is leverbaar binnen werkdagen. Vanaf €3- gratis verzending!


De brede banden bieden genoeg grip om zware spullen stabiel te kunnen vervoeren. Je rijdt de steekwagen zelfs met gemak de trap op en af. Door de kunststof handgrepen heb je de wagen altijd stevig vast en kan deze niet zomaar uit je handen glijden.


Gebruik de steekwagen bijvoorbeeld als je gaat kamperen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk ons gehele koffers tassen en paraplus assortiment online. De wagen is uitgerust met een rubberen laag en rand zodat goederen niet beschadigen. Het platform van deze wagen is 7x 4mm groot zodat hij ook ideaal is bij verhuizingen en na gebruik kun je hem netjes opvouwen.


Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Met als resultaat dat FERM de wensen uit de bouwwereld beantwoordt met een gevarieerd assortiment van unieke, betrouwbare en vooral krachtige machines. Wanneer je zwaar transport voor de boeg heb kan het maar wat handig zijn als je daar wat hulp bij krijgt. Deze steekwagen van Ferm biedt je deze hulp.


Met een draagvermogen tot 2kilo kun je menig meubelstuk of dozenstapel gemakkelijk van A naar B vervoeren.

Objecten in zoekresultaten. Ideaal voor eenvoudig transport van zware voorwerpen - Draagvermogen tot 2kg - Voorzien van kogelgela. Natuurlijk is het handig om een steekwagen te huren, maar waarom zou je huren als je bij Ghala ook voordelig een steekwagen kunt kopen. Een steekwagen neemt niet al te veel plaats in en komt altijd wel weer van pas.


Nooit meer kasten demonteren en later weer in elkaar zetten. Met een handige steekwagen verplaatst u uw kasten in een handomdraai. Olie gevuld - resulteert zich in een langere levensduur van de motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts