woensdag 4 juli 2018

Hydrangea annabelle aantal per m2

U kunt 3-stuks per mplanten. Met is het sneller dichtgegroeid dan met 3. Op 3mkunt u dus tot stuks planten. Afhankelijk van het seizoen krijgt u deze in bloei. Zijn populariteit heeft deze bolhortensia te danken aan de sterke takken die bij regen of wind minder snel bezwijken dan de gewone Hydrangea Annabelle. De ‘ Annabelle ’ is zeer sterk en volledig winterhard.


Het is aan te raden de hortensia op een plek te planten waar het zonnig is, maar ook in de halfschaduw doet de ‘ Annabelle ’ het goed. Het blad van de annabelle is lichtgroen en heeft een bijna ronde vorm. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hydrangea ’s houden in principe van een meer zurige grond en die producten zorgen hiervoor.


Bemesting wordt jaarlijks in april toegedien als u gedroogde koemest of een dergelijke mest gebruikt mag dit al in februari worden gegeven. Wij snoeien ze elk jaar aan begin van voorjaar tot op de grond af en worden dan ruim meter hoog en grote zware bloemtrossen, touwtje per bos er omheen om uit elkaar vallen bij regen te voorkomen vind ik maar weinig werk voor grote bloemtrossen. De roomwitte bloemen van deze hortensia verschijnen in de zomer (juli tot september). In de herfstperiode zal het afvallen. De Strong Annabelle heeft zijn naam te danken aan zijn stevige stelen die de prachtige bloemschermen rechtop houdt in weer en wind.


En dat is best een klus, de bloemschermen van de Strong Annabelle kunnen een doorsnede bereiken van wel 25cm! Deze hortensia heeft in de periode van juni tot augustus in het begin bleekgroene bolbloemen die langzaam verkleuren naar wit en vervolgens limegroen worden. Onze Strong Annabelle ’s staan in geheel NL, foto Winssen, bij de aardbeienkoning.


De Hydrangea Annabelle bereikt een hoogte van ongeveer 1centimeter. Hydrangea incrediball ‘Strong Annabelle ’ is de sterke variant van de Annabelle. De grote witte bloem is een sierrijke vulling van uw tuin. Deze plant blijft overeind bij storm en regenval!


U plant ze in driehoeksverband. Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Hoeveel zijn er nodig per bak om t volgend jaar redelijk dicht te krijgen? Voor direct een dicht resultaat adviseren wij stuks per m2.


Advies aantal per vierkante meter: planten. Hydrangea arborescens ‘Incrediball’ of Hortensia strong Annabelle – Informatie:. De stelen van de Strong Annabelle zijn steviger, waardoor de Hortensia ‘Strong. Hydrangea ‘Strong Annabelle ’ is een verbeterende versie van de populaire gewone Hortensia Annabelle. Het voordeel van dit nieuwe soort is dat de stelen steviger zijn en hierdoor ook bij regen of wind de bloem rechtop blijft staan en niet omvalt.


Het is een breed opgaande bladverliezende hortensia die in de zomer prachtig bloeit met grote roomwitte bloemtuilen die in het najaar lichtgroen uitbloeien. De plant komt het mooist tot zijn recht wanneer hij in grote hoeveelheden wordt aangeplant. Zonder steun gaat deze struik bij wind en regen vaak doorhangen.


Hierbij adviseren wij een plantafstand van stuk per vierkante meter ( aantal per m). De standplaats mag zowel zonnig als schaduwrijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts