woensdag 4 juli 2018

Trap bovenkwart

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze trap met bovenkwart wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De spil loopt onder bij de bovenkwart trap standaard tot aan de vloer waardoor u verzekerd bent van en goed dragende trap. Schroeven worden los meegeleverd en de treden zijn genummerd. Bestel uw bovenkwart trap bij houtentrappenwinkel.


Trap bovenkwart

Onze trappen met bovenkwart worden voor u op maat gemaakt. Deze worden gemaakt van massief vurenhout, met of zonder stootborden. De trapbomen van de trap zijn mm dik.


Bij de trap zit ook een handleiding in begrepen. De vuren bovenkwart trap is gemaakt van gelamineerd vurenhout. De bomen en treden hebben een dikte van centimeter, de stootborden zijn gemaakt van centimeter. Het voordeel van een trap met bovenkwart is dat hij meestal aantrekkelijker oogt dan een steektrap.


Wel is zijn trappen met een bovenkwart over het algemeen duurder en het is lastiger om op zo’n trap elkaar te passeren. Vuren trap met onder en bovenkwart (linksom) Vuren trap met onder en bovenkwart , linksdraaiend. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen.


Specificatie van onze trappen : ∙ Bomen zijn mm. Of een bovenkwart trap in uw huis past, is afhankelijk van de indeling. Een onderkwart doet dit onderaan. Een trap met bovenkwart maakt bovenaan een draai van graden. Dit worden ook wel kwarttrappen genoemd.


Trap bovenkwart

Bij de kwartdraai zijn de treden verdreven, wat inhoudt dat ze aan de binnenkant minder breed zijn dan aan de buitenkant. Bovenkwart trappen bestaan uit een steektrap recht omhoog met aan het einde boven een kwart draai naar links of naar rechts. Dit type trap is goed toe te passen in grotere traphuizen, trapgaten of ruimtes. Efficiënt omgaan met de ruimte onder de trap. Bijkomend voordeel van een bovenkwart trap is dat er prima een ruimte onder te realiseren is.


Op deze website vindt u trappen met een bovenkwart in breedte maten, dat zijn de 70cm en 80cm breed. De 70cm brede trap heeft een aantrede van 147. De treden aan de binnenkant zijn minder breed dan aan de buitenkant.


Trap bovenkwart

Op ongeveer een derde uit de buitenkant zijn allen treden even bree hier bevindt zich de zogenaamde denkbeeldige looplijn. Zo blijft de trap makkelijk beloopbaar. Bij een bovenkwart bevindt de draaiing aan de bovenzijde van de trap. Steektrap met bovenkwart Dit model is in een open of dichte uitvoering te leveren. Klik hier voor meer Trap Modellen.


Zo kunt u efficiënt omgaan met de ruimte onder de trap. Prijslijst dichte trap met bovenkwart. Prijs per optrede € 7inclusief BTW. Hoeveel optreden heeft u nodig? Indien uw trap bestemd is voor een bestaande woning, deelt u uw verdiepingshoogte door cm.


De uitkomst rond u naar boven af op hele getallen. Voor nieuwbouw-woningen deelt u uw verdiepingshoogte door 18cm. Bij een spiltrap of onder- of bovenkwart van een trap ligt de klimlijn uit het midden en moet ongeveer 3mm vanaf de buitenkant liggen. De looplijn ligt daar waar de aantreden aan elkaar gelijk zijn en voldoet aan de trapformule.


Waarom zou ik voor een doe het zelf trap kiezen? U heeft de trap open gekocht maar u wilt hem nu dicht maken? Trappen zijn ruimtebesparend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts