vrijdag 1 februari 2019

Kempervennen zwemmen

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Boek je ticket op dagjecenterparcs. Voor verblijfsgasten is de Aqua Mundo onbeperkt inbegrepen bij je verblijf, zelfs voor check-in en na check-out.


Vakantiepark De Kempervennen - Westerhoven. Heel veel activiteiten, zowel indoor als outdoor met de natuur als speeldomein.

Sportactiviteiten zoals o. Aqua Mundo De Kempervennen heeft een meter lange glijbaan, een wildwaterbaan en een koraalbad. In het subtropisch zwembad kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad. Alle Glijbanen Aqua Mundo (Zwembad) Centerparcs De Kempervennen.


This feature is not available right now. Ontdek de onderwaterwereld met een duik arrangement of ga lekker snorkelen in het Leven in Zee-bad. Voor de peuters is er een Kinder-doe-bad.


Zij kunnen hier onder andere zwemmen , spelletjes doen of meedoen met het Wannabe activiteitenprogramma.

In de Kempervennen ligt het Scuba Park Kempervennen Trainings en belevingsplatform. Dit is het grootste duikplatform van Nederlan met een afmeting van meer dan 2m2. Daarnaast leeft hier de grootste meerval van Nederland.


Big Mamma’ meet maar liefst 2. Ze zwemt hier met een tiental van haar soortgenoten. De Aqua Mundo is een mooi, groot tropisch zwemparadijs met diverse glijbanen, whirlpools, golfslagba uitgebreid peuterbad en een spannende wildwaterbaan. Zwemmen bij CenterParcs De Kempervennen.


Ook kun je er snorkelen tussen tropische vissen. Geniet in een van onze restaurants onder de palmbomen: Italiaans, een eindeloos buffet, vurige grillspecialiteiten en snelle snacks. Je vindt alles in onze supermarkt. Of laat ontbijt of een Table Cooking pakket bezorgen! Wannabe een Kok, een van onze Wannabe activiteiten waar kinderen in de huid kruipen van een echte chefkok.


Alleen een dag komen zwemmen op de kempervennen , dus niet van het park zelf gebruik gemaakt, daar weinig over te zeggen al zaten kennissen wel op het park en die waren niet te spreken over de huisjes, niet schoon, erg gedateer maar dat schijnt ‘normaal’ te zijn voor de meeste centerparcs parken tegenwoordig Maar goed het zwembad is verder. De kempervennen aqua mundo vernieuwd center Parcs. Ride The Smoky Mountain Alpine Coaster! Ga bijvoorbeeld raften, waterskiën of wakeboarden.


Ook indoor is er van alles te beleven.

Zo is er een snowcentrum waar je kunt skiën en snowboarden. Center Parcs De Kempervennen , Westerhoven. Toch wel bijzonder in eigen land. Gelegen in een waterrijke omgeving op een half uurtje rijden van Eindhoven.


Dan kan met Albert Heijn 2e kaartje gratis Keuze uit ruim 3uitjes. Lever je volle spaarkaart in en geniet met korting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts