donderdag 1 september 2016

Duinrell reviews

Wij hechten veel waarde aan je mening over je bezoek of verblijf. Zelf je ervaringen delen na een bezoek aan het attractiepark, Tikibad of vakantiepark? We take any feedback very seriously and always try to make your holiday better and better.


Want to share your experiences after visiting the amusement park, Tiki Pool or holiday park? We went here as a family of eight, four children.

It is a large park with many different holiday companies, E Camp being one of them. Ben je nog aan het oriënteren? Duinrell is by far the worst. Vergelijk dan accommodaties in Nederland. For an indoor public pool, it is very clean.


Wassenaar en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Een gratis kijkje achter de schermen bij bedrijven: reviews en salarissen, anoniem geplaatst door werknemers.

Met tientallen attracties geschikt voor groot en klein, jong en ou angsthaas en waaghals. Dit is een leuk attractiepark met een kikker als thema. Je hebt dus in dit park veel waterattracties en daarom is dit park.


Mijn dochter van was heel erg teleurgesteld nooit. Daarvoor hadden we eerst genoten van een paar attracties en een frisse duik in het Tikibad zwembad. Zo is er het Tikiba het tropisch zwemparadijs met maar liefst glijbanen. Verder zijn er diverse (water)attracties, zoals een rodelbaan, botsbootjes, een kikkerachtbaan en een uitgebreide speeltuin met een klauterkasteel.


Ideaal voor een vakantie in Nederland of een kort verblijf met het hele gezin. Pretpark attracties in de achtertuin. Leuke attracties en wat kleinschaliger dan bijvoorbeeld de Efteling, maar basisschool kinderen zullen zich zeker vermaken en voor de grotere kinderen met zwemdiplomas is het Tikibad te gek! Reageer ook op de ervaringen van andere bezoekers.


Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels zij slecht en goed vinden! Dus dat is erg aantrekkelijk Je bent vlak bij het atractiepark en kan gemakkelijk tussendoor even naar je huisje. Ook na het zwemmen is dat gemakkelijk je kleedt je even om en kan dan weer naar het park terug gaan.


Met de vele spetterende attracties is het een veelzijdig park te noemen.

Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Dat blijkt uit interne documenten die deze krant via een WOB-verzoek in handen kreeg. Een gewonde zwemmer eist nu een schadevergoeding. Op zich heel slim natuurlijk: als je geen kinderen hebt, hoef je ook niet uren in de rij te staan bij de achtbanen.


A fantastic, action-packed campsite with an unrivalled water park, a thrill-a-minute theme park, and activities for all ages. We zijn hier een midweek geweest. Na veel slechte reviews te zien , wil ik even mijn commentaar geven.


Het is namelijk alleen mogelijk om het Tikibad te bezoeken met een combinatieticket voor zowel het attractiepark als het Tikibad. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts