donderdag 1 september 2016

Prive zwemles

Mijn hobby werd professioneel. De zwemschool in de omgeving van Amsterdam voor privé zwemles voor kinderen en volwassenen. Prive Zwemles Met Privé Zwemlessen boekt men vaak veel sneller resultaat omwille van het intense contact tussen lesgever en –nemer. Met een persoonlijke zwembegeleider krijgen ook volwassenen of kinderen met zeer grote waterangst, voorzichtige ouderen, gehandicapten en verlegen personen de kans om te leren zwemmen. Heeft jouw kind al enige zwemervaring?


Wij maken graag een afspraak om het niveau van jouw kind te beoordelen, zodat hij of zij kan instromen in de privélessen.

Wij bieden privé-lessen aan voor het behalen van het A- en B-diploma. Persoonlijke zwemles met één, twee of drie kinderen in de groep. Liever niet in een groep lessen? Bij Zwembad de Wellen kan je ook terecht voor privélessen. Het overwinnen van deze angst kan bevorderd worden met privézwemles.


Wanneer uw kind voldoende watervrij is, kan uw kind doorstromen naar de reguliere of speciale zwemles. Privéles kan ook aangevraagd worden wanneer een kind uit de speciale doelgroepen of reguliere zwemles moeite heeft met een bepaalde vaardigheid. In sommige gevallen is het beter om privézwemles te nemen voor het kind.


Dit kan zijn voor hele uiteenlopende redenen.

Misschien heeft een kind meer persoonlijke aandacht nodig om net even de juiste vertaal slag te kunnen maken. Om aan de vraag naar privé zwemles tegemoet te komen, zijn wij hiermee gestart voor leskinderen vanuit De Viergang. U wilt graag persoonlijk begeleiding. Bij zwemschool-Utrecht kunt u ook terecht voor Prive Zwemles.


We geven privé zwemles aan kinderen en aan volwassenen. Ons doel is om veilig zwemmen aan te leren. Om verschillende redenen neem ik niet zonder meer kinderen over van andere zwemscholen.


Bekijk hier alle les- en openingstijden. Neem hier contact op voor meer informatie. Zwemschool MnW geeft privé zwemles van hoge kwaliteit op een speelse manier. De zweminstructeurs hebben veel ervaring en zijn volledig gekwalificeerd en gediplomeerd.


Onze privé zwemles : - Privé zwemlessen vanaf jaar! Kleine groepjes van maximaal kinderen! Spelenderwijs het diploma halen! Zwemles voor kinderen kan men op veel plaatsen in België volgen. Vaak krijgen de kinderen zwemles in groep maar er kan ook voor privéles geopteerd worden.


Voor sommige kinderen kan het interessanter zijn om priveles te volgen. Bij privé zwemles krijgt jouw zoon of dochter één op één instructie.

Deze lessen duren dertig minuten. Je kunt zelf bepalen of je zoon of dochter één of twee keer in de week gaat lessen. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij de particuliere zwemles.


Bij Wellnesselande kunnen de kinderen op verschillende niveaus begeleid worden: de reguliere lessen, prive lessen en de small group lessen. Het is bij Wellnesselande mogelijk om privé les te volgen. De mogelijkheden kunnen in overleg met de zwemonderwijzer(es) worden bepaald. Privé zwemles Naast de groepslessen bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van privélessen.


Het komt soms voor dat kinderen binnen de reguliere zwemlessen een bepaald onderdeel niet onder de knie krijgen waardoor het kind qua niveau achterblijft bij de andere kinderen. En dit is alleen nog maar zwemles. Nu heb je nog de keuze uit een avondje laat naar be of in het weekend iets regelen. Er komt een tijd dat je kind voor een sport kiest, waar het in een team zit, dat op een vaste tijd traint.


Dan zijn er geen alternatieven, en de wedstrijddagen en tijden kun je ook niet naar je eigen hand. In het geval de lessen worden gegeven in een eigen zwembad kan er een groepje tot maximaal leskinderen worden samengesteld. Een standaard zwemcursus bestaat uit uur.


Ook dat is mogelijk bij Sportcentrum de Zandzee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts