woensdag 1 februari 2017

Haspel voor tuinslang

De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Kies uit 2tuinslangen op Beslist.


Vergelijk online al vanaf € 95.

De buitenste tuinslang die moet worden aangesloten op de kraan is 1. Er zijn haspels met en zonder tuinslang , van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan. Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen. De aansluiting voor de tuinslang zit namelijk aan de binnenkant van de haspel.


Hierdoor knikt de slang niet en kom je tijdens het sproeien niet zonder water te zitten. De slangenwagen heeft een inklapbare hendel, waardoor hij bij het opbergen niet teveel ruimte inneemt. Ruimtebesparen ordelijke opslag van de tuinslang 1draaicirkel van de haspel draaggreep voor.


Op de tuinslang kun je ook heel goed een sproeier aansluiten, of een sprinklersysteem om bijvoorbeeld automatisch je tuin te bewateren.

Denk aan een Gardena sproeier of andere tuinsproeier. Bij HORNBACH vind je een groot assortiment van tuinslangen op een haspel of als wandbox, van de bekende merken Gardena, For_q en Hozelock. Haspels worden veelal gebruikt voor brandslangen, kabels, tuinslangen en verlengsnoeren. Op de as van een haspel voor de tuinslang wordt vaak, zeker bij de wat luxere uitvoeringen, een aansluiting voor de slang aangebracht. Handige Gude 30-2-½“ tuinslang haspel meter.


Beëindig het vervelende en vermoeiende oprollen van tuinslangen , dit zal deze automatische slanghaspel voor u overnemen. Met de meter lengte bereikt u iedere hoek van uw tuin. Net wat voor jou handiger is. Mis je nog de buitenkraan om je tuinslang aan te sluiten? Ook die heeft Praxis voor je.


In de winkel tuinslangen en alles voor de tuin bekijken. Natuurlijk kun je ook altijd naar een van onze winkels komen met een tuinassortiment. Op zoek naar een tuinslanghaspel? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan tuinslanghaspels. Bekijk hier ons online aanbod.


Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje.

Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. De tuinslangen zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Specialistisch advies nodig?


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Het voordeel van dat laatste is dat je een tuinslang eerst kan bekijken. Zo zie je direct of een flexibele tuinslang voor jou flexibel genoeg is, of een uitrekbare tuinslang voldoende bereik heeft. Veel van die informatie vind je natuurlijk ook online, zoals welke lengte oprolbare tuinslang past bij een bepaald type haspel.


Een enorm bereik, dat heeft de Kinzo slangenhaspelwagen. Door het handige oprol mechanisme, is de tuinslang gemakkelijk en zonder veel moeite op te rollen maar ook af te rollen. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2.


Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor meter tuinslang. Geen zin in geklooi met een losse tuinslang die steeds in de knoop zit?


Tuinslang Haspel voor max. Dan is een slanghaspel een goede oplossing. Ga voor een tuinslang haspel die je aan de muur bevestigt, een compactere slangenhouder of een slangenwagen die je gemakkelijk verplaatst. Koop en verkoop tuinslang haspel op eenvoudig op 2dehands Lokale aanbiedingen - Voor iedereen een voordeel. Verlengsnoer en haspel bij GAMMA.


Bij GAMMA vind je een ruim aanbod haspels en kabelboxen, bruikbaar voor elke toepassing die stroom op een plaats zonder vaste stroomaansluiting vereist. Een verlengsnoer op een haspel geeft je daarmee veel bewegingsvrijheid. Voor het kopen van een goede haspel ben je bij GAMMA dus aan het juiste adres. Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig.


De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel. Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts